Dokonalé mlieko a mliečna pena
JURA očarila svet inovatívnou technológiou mliečnych dýz. Vďaka tomu, že sa mlieko pripravuje vo viackomorovom systéme vzniká delikátna, jemne pórovitá mliečna pena.
Jej konzistencia je trvácna a hustá, takmer ako u dobre vyšľahanej šľahačky. Mnohí neveria, že sme na jej prípravu použili len obyčajné mlieko.
Kávovary JURA disponujú aj technológiou prípravy cappuccina a latte macchiata na jedno stlačenie. Kombinácia týchto technológií robí z kávovarov JURA ideálne prístroje pre milovníkov mliečnych kávových nápojov.
Prístroj prepína medzi voľbami mlieko a mliečna pena kompletne automaticky. Vďaka možnosti nastaviť teplotu mlieka a mliečnej peny, v čom držíme svetové prvenstvo, máte možnosť vyrábať sofistikované trendové špeciality na úrovni profesionálneho baristu – a postačí Vám pritom stlačiť jedno tlačidlo.